Banc De Binary

banc de binary tradingplatformBanc De Binary

Banc De Binary er en Cypern-baseret handelsplatform specialiseret inden for handel med binære optioner. Banc De Binary har eksisteret siden primo 2009, så det er en veletableret handelsplatform med et solidt fodfæste på markedet for binære optioner. De fastholder en stærk position som markedsledere, hvorfor de sætter standarden for handelsplatforme inden for køb af binære optioner. De er især kendt for deres brugervenlige platform, som egner sig særdeles godt til nybegyndere. Det er formodentlig også derfor, at 200.000 brugere har valgt at benytte denne handelsplatform. Banc De Binary er klart at anbefale, når du ønsker at handle med binære optioner!

Ved oprettelse af en konto hos Banc De Binary’s tilbydes man tilknytning til en personlig professionel investor. Den assisterende investorer har typisk tidligere handelserfaring fra større børser såsom Wall Street.Vedkommende deler tips og tricks vedrørende aktiehandel og handel med binære optioner telefonisk eller via Skype. De tilbyder desuden også mulighed for at booke en, igen telefonisk, session med en af deres medarbejdere, for bedst muligt at kunne navigere rundt på platformen og lære at mestre dens funktioner. Ydermere, tilbyder de, at nye kunder kan oprette en GRATIS demokonto, hvor kunden får lov at eksperimentere med investering i binære optioner. Der investeres derfor med fiktive penge, men under reelle forudsætninger, som hvis du havde investeret “rigtige” penge.
OBS! Oprettelsen af en demokonto kræver, at kunden indsætter et beløb på $250, hvorefter der pålægges et gebyr på 7%, hvis vedkommende vælger ikke at foretage rigtige investeringer.

Handelsmuligheder

 • Banc De Binary tilbyder 200 handelsaktiver fra over 30 forskellige lande. De tilbyder bl.a. handel med binære optioner inden for de klassiske aktiver såsom aktier, råvarer, indeks, og valutaer.
 • Foruden ovenstående assisterende hjælp, så tilbyder de også daglige markedsanalyser, startbonusser, og mange andre assisterende remedier, som hjælper dig godt i gang med at investere i binære optioner.
 • Med en tilbagebetalingsrate på op til 91% placerer Banc De Binary sig helt til tops, hvad dette angår. Samtidig tilbyder de også handler med binære optioner helt ned til $1 stykket, hvilket må siges at ligge i den laveste ende af markedet.
 • Banc De Binary tilbyder følgende handelsmuligheder inden for handel med binære optioner:
  • High/Low Options
  • 60seconds
  • Long Term Options
  • Pair Options
  • Ladder Options
  • One Touch Option
 • One Touch Options inden for handel med binære optioner hos Banc De Binary kan sikre dig op mod 500% profit – for forklaring af begrebet se begreber og termer

Oprettelse og bonus

Banc De Binary tilbyder forskellige indsætningsbonusser, alt afhængigt af hvor stort et indskud man indsætter. De varierer fra 50-100%. Hvis du indsætter $250, lover Banc De Binary at matche beløbet 100%, så du altså får $250 ekstra at spille for, hvilket må siges at være en favorable indsætningsbonus.

 • Minimumindskud: $250
 • Bonus: 50-100% + andre fordele afhængig af indskuddets størrelse

Når du opretter en konto hos Banc De Binary kræves der en person- og adresseverificering, hvor indsendelse af gyldigt myndighedsudstedt foto-ID (pas eller kørekort) samt et bopælsbevis, som viser navn og bopæl (dette kunne være en regning fra et forsyningsselskab eller lignende), er nødvendigt. Dette skyldes den amerikanske Patriot Act, som søger at forhindre hvidvaskning af penge, og begrænser derfor også mulighederne for cyberkriminalitet.

Udløbstider

Banc De Binary tilbyder flere forskellige udløbstider for dine investeringer i binære optioner. Du kan derfor vælge at kombinere både kort- og langsigtede investeringer i binære optioner – alt efter hvilket humør du er i.

 • Du kan handle binære optioner i udløbstiden helt ned til: 60 sekunder.
 • Du kan også lave længerevarende investeringer i binære optioner i helt op til: 1 år

Handelsbeløb

Hos Banc De Binary kan du handle binære optioner med mange forskellige beløb for at gøre dine investeringer så alsidige som muligt.

 • Minimum investeringsbeløbet for binære optioner er på: $1
 • Mens maksimum beløbet for binære optioner er: $6.000

Du kan altså lave lynhurtige handler med binære optioner, som ikke behøver koste dig en formue, eller du kan lave længerevarende større investeringer i binære optioner. Du bestemmer altså helt selv, hvordan du vil opbygge din investeringsportefølje!

VIP-program

Desto større indskud du gør, desto flere fordele får du hos Banc De Binary. Foretager du fx en indsætning på over $50.000 får du en fastforrentet konto på 2,5%.

Der findes flere forskellige typer konti; Bronze, Silver, Gold og Lion Premium. Alt afhængigt af størrelsen på dit indskud får du mulighed for at modtage gaver, handelssignaler, risikofrie investeringer i binære optioner, private sessions med professionelle analytikere, og meget mere.

Gebyrer

Modsat mange andre større handelsplatforme, som tilbyder handel med binære optioner, så findes der ingen gebyrer, når du indsætter eller hæver penge hos Banc De Binary. Tiden for oprettelse af en konto er endvidere forholdsvist lav.

Banc De Binary udbetalinger

Banc De Binary bestræber sig på at have nogle af de kortest varende udbetalinger. Derfor er Banc De Binary udbetalinger nogle af branchens korteste – helt ned mod få dage. Endnu en fordel ved at bruge deres handelsplatform.

Betalingsmetoder

Banc De Binary godtager flere forskellige typer betaling;

 • Visa
 • MasterCard
 • Amex
 • Bank Wire
 • Skrill
 • og Moneybookers

Sprog og kundeservice

Banc De Binary tilbyder at handle med binære optioner på 8 forskellige sprog. Disse sprog er engelsk, fransk, tysk, italiensk, russisk, spansk, arabisk og portugisisk.

Dog er der kun mulighed for kundeservice på engelsk. Til gengæld er der mulighed kundesupport døgnets 24 timer via e-mail, live chat, telefonopkald eller Skype.

Licens

Banc De Binary er EU-registreret, så de reguleres af europæiske myndigheder, hvorfor der gælder specifikke regler for at operere på det danske marked inden for handel med binære optioner. Sitet er desuden mobil og tablet kompatibelt, så du kan handle med dine favorit binære optioner, hvor end du befinder dig.

Konklusion

Banc De Binary er, med deres brugervenlige platform og attraktive indskudsbonusser, en meget velegnet handelsplatform for både nye- såvel som erfarne investorer inden for handel med binære optioner. En ulempe er, at man ikke kan handle med danske aktiver, hvilket er ærgerligt, da de ellers har (næsten) alt andet inden for investering i binære optioner.