Binære optioner guide

Værd at vide om binære optioner

Investeringer i binære optioner kan være yderst profitabelt. Investering i binære optioner går i alt sin enkelthed ud på, at den handlende, også kaldet investor, forsøger at forudse en bestemt udvikling inden for et bestemt aktiv. Disse aktiver klassificeres i fire kategorier inden for investeringer i binære optioner: råvare, valuta, indeks og aktier. I hver kategori findes utallige underliggende værdipapirer, som investor kan vælge at investere i.

Første skridt på vejen er, at udvælge de eller de helt rette mæglere af handel med binære optioner, som udbyder de investeringsvilkår, som investoren efterspørger. Hvilke vilkår som lægges vægt på bør begrunde valget af udbyder(e), eller mægler(e) om man vil. Vi anbefaler, at du vælger op til flere forskellige aktiver hos flere forskellige mæglere, så dine investeringer spredes mest optimalt.

Næste skridt i processen er, at beslutte dig for hvilket tidsforløb optionen skal løbe indenfor. Nogle mæglere tilbyder optionsløbetider helt ned til 15 sekunder, og omtales som turboinvesteringer, som kan være særdeles profitable inden for handel med binære optioner.

Når du har besluttet dig for, om du vil investere kort- eller langsigtet er næste skridt at bestemme størrelsen på investeringen. Her spiller mæglerens udbudte muligheder også en rolle, da de minimale- og maksimale investeringskrav inden for handel med binære optioner er varierende. Hos nogle udbydere kan du handle helt ned til $1 pr. handel, mens andre kræver op mod $25 pr. handel som minimumskrav.

Til slut skal du beslutte dig for, i hvilken retning optionens kurspris vil forløbe. Ved klassiske high/low binære optioner har du to muligheder; investere i at udviklingen i optionens – eller aktivets – kurspris vil stige (CALL), eller at den vil falde (PUT). Hvis investeringen viser sig at være profitabel – altså at investor havde forudset udviklingen i aktivets kurspris korrekt, så belønnes vedkommende med et i forvejen aftalt procentvist afkast. Investeringen er hermed ”in the money” – læs begreber og termer for binære optioner for en bedre forståelse af disse. Hvis udviklingen i aktivets kurspris viser sig ikke at være som forudset af investor, så er investeringen tabt. Investeringen er hermed ”out of the money”.

Vi har samlet de 10 bedst anbefalede mæglere af handel med binære optioner og rangeret dem efter, hvor godt de performer på parametre såsom brugervenlighed, bonusordninger, minimumindskud, kundesupport, fordele og ulemper, samt mange flere. Du slipper derfor for at fumle dig igennem de mange hundrede forskellige mæglere, som findes på markedet for binære optioner. 

Herunder finder du en opsummerende sammenfatning af en – ikke nødvendigvis kronologisk – rækkefølge på, hvordan du handler med binære optioner.

Investering i binære optioner kan sammenfattes til fem skridt:

1. Tilmeld dig en handelsplatform

Først og fremmest skal du tilmelde dig en handelsplatform. Tradingplatform.dk anbefaler dig følgende:

  • Banc De Binary
  • BDSwiss
  • Saxa Bank

2. Vælg et eller flere aktiver

De fleste mæglere udbyder handel med binære optioner inden for fire kategorier af aktiver:

  • Råvare
  • Valuta
  • Indeks
  • Aktier

Alt efter hvilken udbyder du vælger, kan du vælge blandt mange forskellige værdipapirer inden for hver af ovenstående kategorier, som bliver yderligere forklaret nedenunder

3. Bestem tidsforløbet af investeringen

Hvilken tidsramme som der ønskes at investere inden for, afhænger af mæglerens muligheder. De fleste mæglere tilbyder en tidsramme, som strækker sig fra helt ned fra 60 sekunder til 1-12 måneder.

4. Vælg investeringens størrelse

Ligesom forrige trin, så varierer kravende for det mindste- såvel som det størstmulige investeringsbeløb.Det er derfor vigtigt, at du finder den helt rette mægler, som udbyder de investeringsvilkår, som du ønsker at investere udfra.

5. Bestem investeringens udfald

Til slut skal du beslutte dig for udfaldet af det valgte aktivs udvikling. Her findes der kun to mulighder:

  • en stigende (CALL) udvikling i aktivets kurspris,
  • eller en faldende (PUT) udvikling i aktivets kurspris

For en strategisk forudsigelse af udviklingen i optionens forløb – se de anbefalede strategier hertil

Se her hvilke mæglere vi anbefaler dig at bruge

De fleste større mæglere af handel med binære optioner tilbyder handel med flere hundrede forskellige værdipapirer inden for nedenstående fire kategorier. Det anbefales, at du investerer i værdipapirer inden for flere af de fire kategorier, når du handler med binære optioner. Dermed spredes dine investeringer mest optimalt. Det er en god idé at sætte dig godt ind i de forskellige kategorier, før du begynder at investere i binære optioner, da det kan fremme dine muligheder for at opnå en vellykket investering. De fire kategorier er derfor nærmere forklaret herunder:

Råvare

Råvare omhandler materiale eller en substans, som bruges i den primære produktion eller fremstilling af en vare. Disse omfatter oftest naturlige ressourcer såsom guld, sølv, kobber, platin, kaffe, korn, sukker, hvede, osv. Hvilke af disse som investorer kan investere i, afhænger af hvilken handelsplatform, der vælges.

Råvare, under binære options investeringer, bliver oftest omtalt under navnet Commodity/Commodities.

Valuta

Kategorien valuta, som ofte bliver refereret til som forex trading, omfatter handel med ind- og udenlandske valuta inden for binære optioner. Valuta er et system af penge, altså monetære enheder, som bruges i et bestemt område eller land, og som afspejler en vis værdi. Denne værdi af en valuta kan sammenholdes mod en anden valuta, for at måle valutaens relative værdi – dette kaldes en valutakurs. Et eksempel herpå er den danske krone(DKK)/euro-kursen, som udtrykker den danske krones værdi i forhold til euroen – altså hvor mange danske kroner, man skal bruge for at købe en enkelt euro. Udviklingen af et lands valuta, altså værdien i forhold til andre valutaer, kaldes den effektive valutakurs. Investeringer i valuta kurser er mange investorers foretrukne, når det kommer til handel med binære optioner. 

Indeks

Som en tredje mulighed kan du investere i forskellige overordnede aktieindeks inden for handel med binære optioner. Man investerer herved i hele aktiemarkeders bevægelser. Du kan hermed opnå en mere omkostningseffektiv markedseksponering, da indeksbaserede handler ikke kræver køb og salg af individuelle aktier – men derimod hele aktieindekset. Et eksempel på et aktieindeks er det danske OMX C20 indeks, som afspejler de 20 største danske aktier. Dette indeks viser altså den samlede udvikling for de 20 største danske aktier sammenlagt. Det kan derfor være en fordel at investere i denne type investering, da man spreder sin investering ud over en overordnet udvikling. Andre eksempler på aktieindeks som kan handles med, er Dow Jones, NASDAQ, OMXS30, osv.

Aktier

Aktier er en investeringsform, som de fleste af os kender til. En aktie er et værdipapir, som afspejler aktieejerens andel i en given virksomhed. En akties værdi aflæses i aktiens kurs, som viser hvor meget man skal betale for 1 aktie. Kursen kan svinge meget i forhold til, hvor godt eller skidt virksomheden klarer sig. Kursen fastsættes dagligt på den fondsbørs, hvor aktien er registreret. Den fastsættes ud fra, ligesom prisen på stort set alle andre produkter her i verden, udbud og efterspørgsel. Kursen kan derfor påvirkes af både køber og sælger, og bliver derfor bestemt af markedet som helhed. Se en nærmere detaljeret beskrivelse af aktier her. Når du investerer i aktier via binære optioner, fungerer det nøjagtigt, som når du investerer i andre aktiver inden for handel med binære optioner. Du investerer derfor i udviklingen på aktiens kurspris. Det fungerer derfor ikke ligesom traditionel aktiehandel, hvor du opnår ejerskab af virksomheden, men derimod investerer i en forudindtagelse af udviklingen for aktiens kurspris. 

Fordele ved investeringer i binære optioner

Investeringer i binære optioner vil oftest være den mest optimale inverstingsform at vælge, hvis man ønsker en kortere løbetid for investeringen. Handel med binære optioner vil nogen lige frem kategorisere som gambling, da løbetiderne kan være ganske korte. Det er dog også én af de mange fordele ved at handle med binære optioner. Binære optioner kan være et solidt redskab, når du ønsker at tjene hurtige penge grundet korte løbetider, stort potentielt afkast, minimum involvering i investeringen, let tilgængelighed, med mere. I og med at risikoen til tider kan være noget højere hos investeringer i binære optioner – sammenlignet med aktiehandel – så er det potentielle afkast også desto højere. Særligt mange investorer bliver draget af dette aspekt, da der er rigtig mange penge at hente med det rette strategiske fokus. En anden attraktiv fordel i forbindelse med investeringer i binære optioner er det minimale krav af involvering i investeringen. Størstedelen af investorerne på markedet har ikke tiden eller lysten til at læse tunge markedsanalyser samt holde sig konstant opdateret omkring alle nyheder, som påvirker markedet. Derfor vælger mange at handle med binære optioner frem for aktiehandel, da det ikke kræver, at du foretager krævende, dybdegående fodarbejde inden du overhovedet foretager din investering. Dog ikke sagt, at du ikke skal gøre et vist forarbejde, når du investerer i binære optioner. Du kan med fordel gøre brug af teknisk analyse, som er en mindre krævende form for forarbejdende analyse, når du ønsker at investere i binære optioner. Ydermere er den lette tilgængelighed en afgørende fordel for valget af investering. Når du først har oprettet dig hos en eller flere af vores bedst anbefalede mæglere, er du klar til at investere. Der er derfor flere forskellige fordele ved at investere i binære optioner.

Læs mere om diverse strategiske tilgange til investeringer i både aktiehandel samt handel med binære optioner her. Hvis du ønsker at komme i gang med det samme kan du her: køb aktier

Dansk aktiespil for nybegyndere samt erfarne investorer

Det revolutionerende danske aktiespil, BetOnFinance, har for alvor vundet stor popularitet på det sidste. Og det er ikke helt uden grund. Spillet er nemlig velegnet til både nybegyndere såvel som erfarne investorer inden for både aktiehandel samt handel med binære optioner. Hvis du aldrig har handlet aktier eller binære optioner før, er BetOnFinance en fantastisk måde for dig at starte på. Her kan du nemlig få et grundigt indblik i investerings- og aktiehandelsverdenen – og det er tilmed næsten gratis at være med. Du kan nemlig spille med for helt ned mod 10 kr. Det kræver derfor ingen stor økonomiske indsats at være med i Danmarks mest populære aktiespil. Når det er sagt, er der også masser af læringsmuligheder for erfarne investorer.

binære optioner - tradingplatform.dk

Spillets fundament bygger på de traditionelle hestevæddeløb, hvor det gælder om satse på den hurtigste løbsdeltagende hest. I BetOnFinance gælder det dog om at satse på de(n) aktie(r), som klarer sig bedst – eller værst for den sags skyld. Aktiespillet lader dig handle med de største danske aktier, som selvfølgelig følger de retmæssige danske aktiekurser. Det giver dig de bedste forudsætninger for at lære alt, hvad der er værd at vide om investeringer inden for aktiehandel. Samtidig relaterer aktiespillet sig også til handel med binære optioner blandt andet på grund af det konkurrerende element i spillet, de korte løbetider på investeringerne, og det minimale involveringskrav.

Du kan læse meget mere om BetOnFinance lige her.

Ny på investeringsmarkedet?

En anden god idé for alle nybegyndere er at vælge én eller flere af nedenstående handelsplatforme, da nogle af dem tilbyder oprettelse af en gratis demokonto. Med denne demokonto kan du investere fiktive penge, så du bedst muligt lærer den specifikke platform at kende, samt at du får en oplevelse af, hvordan det er at handle med binære optioner. Du kan hermed forsøge dig med bestemte strategier for at finde dén, som passer dig bedst, så du er bedst klædt på til at foretage rigtige investeringer inden for både aktiehandel samt handel med binære optioner.

Mægler AnmeldelseAfkastprocentMinimumsindskudIndskudsbonusBesøg
BDSwiss tradingplatform89%€100Ingen bonus pga. lavt minimumsindskudbesøg mægler
TopOption tradingplatform85%100 (€, $, eller £)50 - 100%
Opteck tradingplatform85%€25025 - 100%

Bedst til nybegyndere

Du kan endvidere også benytte dig af andre geniale funktioner inden for handel med binære optioner, når du er ny på markedet. Binary Diploma tilbyder en mindre uddannelse inden for investeringsformen binære optioner. De tilbyder blandt andet fuld adgang til deres videobibliotek, hvor du finder vejledende, uddannende videoer i alle dets former. Binary Diploma er den førende virtuelle uddannelsesguide inden for investering i binære optioner. Deres letforståelige videoer guider dig gennem alt, hvad du har brug for at vide, når du ønsker at handle med binære optioner. De har videoer med alt, lige fra så simpelt som hvordan man opretter en handel, til hvilke investeringsstrategier der passer til bestemte situationer eller markedstrends – læs mere om investeringsstrategier her.

Binary Diploma - tradingplatform.dk

Binary Diploma tilbyder, som navnet også hentyder, en diplomgivende uddannelse inden for handel med binære optioner. Når du har fuldført uddannelsen hos dem, bliver du belønnet med et diplom, som du kan fremvise som bevis for, at du er velegnet til at foretage investeringer i binære optioner. Det er ikke et krav at have et sådan bevis, når du ønsker at handle med binære optioner, men det kan være en rigtig god idé at tilegne sig sådan et. Hermed minimerer man risikoen for at lave klassiske begynderfejl eller for risikofyldte investeringer, som i sidste ende kan ende med at koste dyrt. Videoerne er lavet så begynder- og brugervenlige som overhovedet muligt, så alle kan følge med. Hvis du ønsker at gense en video, kan du så nemt som ingenting gå tilbage i videobiblioteket og gense så mange videoer, som du ønsker.

Du finder den digitale uddannelsesguide her: Binary Diploma

Større investeringsnetværk til både erfarne samt nybegyndere

Ønsker du at udvide dit netværk inden for investering, så det indbefatter andre, ligesindede investorer, eller drømmer du bare om at forene de sociale egenskaber fra de største sociale medier med viden fra de bedste, professionelle investorer? Så er verdens største investeringsnetværk, eToro, helt sikkert noget for dig. De giver dig muligheden for at handle binære optioner, forex (valuta) og CFD (Contract For Difference) – du kan læse mere om disse og andre begreber og termer her –  gennem et kæmpe netværk af forskellige investorer. Her findes alt lige fra nybegyndere til mere erfarne, såvel professionelle, investorer.

eToro tilbyder, foruden ovennævnte funktioner samt favorable velkomstbonusser, en følge-funktion, hvor du kan følge og kopiere de mest succesfulde investorers investeringer i binære optioner. Dette er en funktion, som henvender sig til både erfarne, men også meget til nybegyndere, da man via funktionen slipper for at skulle konstant holde sig opdateret inden for de mindste markedsbevægelser. Du kan endvidere også vurdere en investorer ud fra, hvor succesfuld han tidligere har været, hvorfor din eneste opgave er at finde den helt rette investorer, som du ønsker at følge. Derefter kan du følge med i, om investeringerne, som den erfarne investorer foretager, forløber sig succesfuldt eller ej. Hvis ikke, kan du altid vælge at følge en ny investor, eller begynde at handle på egen hånd.

Du finder det verdensomspændende investeringsnetværk eToro her.