C20 kommer stærkt tilbage efter chokfald

Det danske C20 index led et ordentligt knæk ved lukningen tirsdag.

Indekset tog sig et stort dyk efter en opgørelse over de amerikanske indkøbschefers indeks over aktiviteten i servicesektoren, ISM non-manufacturing, for august. Selvom aktierne faldt på C20 index, så kom det amerikanske aktiemarked virkelig stærkt igen og det har smittet af på de danske aktier her onsdag. Dog er disse indeksbevægelser ikke særligt store. Ved middagstid var C20 steget med 0,3 pct. til indeks 1040,32.

Senere onsdag aften kommer der nyheder fra centralbanken i USA, som du som investor kan se frem til. Den første nyhed står den amerikanske centralbank for. De offentliggør nemlig en konjunkturrapport med navnet “Beige Book”. Denne konjunkturrapport vil muligt kunne give en forklaring på det svage ISM-tal. Denne nyhed kan hjælpe din aktiestrategi, hvis du forstår at investere på det rigtige tidspunkt. Et godt tidspunkt ville være før denne nyhed fra den amerikanske centralbank.

Onsdagens aktieguide ser således ud:

Danmarks største aktie, Mærsk A-aktien, blev også hårdt ramt tirsdag, hvor den oplevede et fald på 3 pct. Onsdag fik den sig dog et rebound og ligger onsdag med i toppen, løftet 0,9 pct. til 9725 kr. Mærsk B-aktien blev også løftet med 0,8 pct. til 10.140 kr. Mærsk kunne derfor være fornuftigt at investere i. Mærsk aktien er dog meget utilregnelig for tiden, og derfor anbefaler vi, at du frem for at købe regulære aktier i stedet handler med dem via binære optioner.Det kan du gøre her: køb binære optioner

En anden stor aktør på det danske C20 index er TDC. De har fået positive nyheder i EU. Teleselskaberne skal give mindst 90 dages fri roaming om året, foreslår EU-kommissionen. Dette er godt nyt for TDC, da det ikke vil skabe rum til store ændringer som hidtil set.

Vi anbefaler derfor at investere i TDC i dag, da aktien pt. ligger med et lille plus på 0,1 pct. til 38,20 kr. Dette løft burde nemlig blive større.

Hvis du ikke har lyst til at handle med aktien direkte kan vi alternativt anbefale at gøre det via Danmarks største aktiespil, BetOnFinance.I dette aktiespil finder du blandt andet også de største danske aktier. Du kan endvidere spille på, hvilke aktier som du tror, kommer til klare sig bedst.

Du finder aktiespillet her: BetOnFinance