The Binary Signals.com

The Binary Signals.comThe Binary Signals - tradingplatform.dk

The Binary Signals.com er ikke en traditionel udbyder af handel med binære optioner. I stedet tilbyder de kontinuerligehandelssignaler, som råder dig til bedre investeringer. The Binary Signals.com slår sig op på ikke at gøre brug af automatiserede handelssignaler – ligesom dem andre handelssignal udbydere tilbyder. Derimod tilbyder de handelssignaler udarbejdet af professionelle investorer, som gennemanalyserer samtlige bevægelser i markedet 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage. Det gør de for at kunne tilbyde den højest mulige kvalitet samt de mest korrekte handelssignaler på markedet.

Du modtager disse kvalitetssikre handelssignaler direkte på SMS og e-mail. Derfor kan du hurtigst muligt nå at reagere på disse handelssignaler og handle med det samme. Dermed går informationerne ikke ’tabt’. Du kan også downloade The Binary Signals.com’s egen app, hvorfra du vil modtage meddelelse om diverse trends i markedet. Du har derfor altid The Binary Signal.com lige ved hånden i form af din smartphone.

Handelssignalerne fra The Binary Signals.com henholder sig til de klassiske kategorier inden for handel med binære optioner, som er; Forex/Currency (valuta), Stocks (aktier), Indices (aktieindeks), og Commodities (råvare – eksempelvis guld, sølv, olie, mel, bomuld, osv.). Det er samtidig også disse kategorier, som du kan handle med hos største delen af mæglerne inden for handel med binære optioner.

The Binary Signals.com oplyser med stolthed i stemmen, at de har en ’præcisionsrate’ på hele 72%. Det vil altså sige, at i gennemsnitligt 72% af handelstilfældene er deres handelssignaler fyldestgørende eller korrekte, om man vil. Som bevis for denne påstand, finder du på deres hjemmeside en historik over tidligere handelssignaler og udfaldet af disse – altså om forudsigelserne har været korrekte eller ej. Denne historik daterer flere år tilbage, hvilket gør den særdeles pålidelig.

Kvaliteten, pålideligheden og korrektheden taget i betragtning er prisen for denne service minimal. Du får netop nu første måned for kun $9,99, hvorefter det koster $97 om måneden. Vi, her på tradingplatform.dk, vurderer dog, at det er en sølle omkostning i forhold til det potentielt højere afkast, du kan opnå ved at gøre brug af handelssignaler fra The Binary Signals.com. Alt i alt mener vi altså, at The Binary Signals.com’s velfungerende service er klart anbefalelsesværdig.

besøg tradingplatform