Bloombex Options

Bloombex Options

Bloombex Options er blandt de første mæglere på markedet inden for handel med binære optioner. De blev oprettet helt tilbage i 2009. Deres mangeårige ekspertise har gjort dem til nogle af branchens mest fremtrædende spillere påmarkedet for binære optioner. De gør endvidere brug af SpotOptions fabelagtige spillesoftware, som er den helt klare favorit på markedet for investering i binære optioner.

En af Bloombex Options mest fremtrædende fordele inden for handel med binære optioner er, at de tilbyder en hel uges risikofrie handler. Det betyder altså, at du i en hel uge kan handle med binære optioner uden at miste en krone af dine egne penge, såfremt du taber. Alle dine gevinster får du direkte ind på din spillerkonto. Med andre ord; du kan kun vinde i denne risikofrie investerings-uge. På denne måde kan du teste hele Bloombex Options handelsplatform igennem – helt uden at skulle bruge en krone af dine egne penge, mens du samtidig kan vinde masser af penge. Det er en funktion, som kan vise sig, at blive mange tusinde kroner værd. Det er altså langt bedre end de traditionelle demokonti, som mange andre mæglere af handel med binære optioner tilbyder.

Bloombex Options tilbyder et utal af forskellige handelsmuligheder til brug af investering i binære optioner. De tilbyder blandt andet funktionen Ladder og One Touch options, hvor du kan opnå et afkast helt op mod 550%. At handle med funktionen Ladder options kræver dog en vis ekspertise og en helt klar strategi – du kan her læse om diverse investeringsstrategier inden for handel med binære optioner.

Bloombex Options - tradingplatform.dkBloombex Options tilbyder et væld af viden inden for handel med binære optioner. De tilbyder e-bøger, FAQ sider, guidende video vejledning, web undervisning, og meget mere. Du kan i videoen herover få et indblik i, hvordan Bloombex Options handelsplatform for binære optioner fungerer.

Handelsmuligheder

 • Bloombex Optons tilbyder en bred vifte af forskellige handelsmuligheder. Disse inkluderer blandt andet de klassiske kategorier, som er; råvarer, valuta, aktieindekser og aktier. De tilbyder i nærheden af 100 forskellige værdipapirer, som du kan handle med, hvilket er en smule over gennemsnittet.
 • De tilbyder en gennemsnitlig afkastprocent på: 70-85%
 • Du kan desuden oprette handler med binære optioner inden for de klassiske handelsmuligheder som; High/Low Options, Option Builder, One Touch, Ladder Options, Pair Options, Long Term Options, Forex/CFD og BloombexMeta.

Oprettelse og bonus

Bloombex Options tilbyder helt op mod en 100% indsætningsbonus, når du opretter dig hos dem. Minimum indsætningen er forholdsvist høj, da den lægger i omegnen af $500, grundet at de tilbyder den første handelsuge helt risikofri. Denne mulighed gør helt klart op for det høje minimumindskud.

 • Minimumindskud: $500

Udløbstider

Bloombex Options tilbyder udløbstider helt ned mod 30 sekunder. Samtidig forløber deres langtidsvarende investeringsmuligheder helt op mod over et år. Den brede variation af udløbstider gør, at deres handelsplatform velegner sig til mange forskellige typer af investorer inden for handel med binære optioner.

 • Laveste handelstid: 30 sekunder
 • Længerevarende investeringer på: over et år

Handelsbeløb

Det minimale handelsbeløb hos Bloombex Options er på $20, mens det maksimale beløb forløber sig op mod $3.500. Svarende til i omegnen af 25.000 danske kroner.

 • Minimum investeringsbeløbet er på: $20
 • Maksimale investeringsbeløb: $3.500

Udbetalinger

Bloombex Options udbetalinger forløber sig mod markedets laveste. De bestræber sig på at udbetale dine penge inden for få timer. Deres kundeservice er fantastisk og altid klar til at hjælpe, hvis du – mod alt forventning – skulle støde ind i nogle problemer undervejs.

Betalingsmetoder

Bloombex Options accepterer mange forskellige indbetalingsformer, heriblandt Paypal, som er en af de mest anvendte betalingsmetoder på nettet. Derudover accepterer de:

 • Visa & MasterCard
 • CashU
 • WebMoney
 • Skrill
 • Wire Transfer
 • Neteller

Sprog og kundeservice

Som tidligere nævnt er Bloombex Options kundeservice helt upåklagelig. De gør et fremragende arbejde, for at folk føler sig bedst klædt på til at bruge energi på det, som de i virkeligheden ønsker – nemlig at investere i binære optioner. Deres hjemmeside tilbydes på mere end 10 forskellige sprog.

Konklusion

Foruden ovenstående fordele, tilbyder Bloombex Options også en funktion, som hedder Bloombex Follow. Denne fungerer lidt ligesom handel via BinaryOptionRobot, hvor du følger nogle af de bedste investorer inden for handel med binære optioner. Du handler på baggrund af deres tidligere erfaring og viden. Du kan dermed kopierer handler, som de gør sig. En perfekt metode for nybegyndere, som ikke har tiden eller lysten til at nærstudere tunge markedsanalyser, og som ikke har den nødvendige kompetence til at forudse markedet og markedsudviklingen. Bloombex Options fungerer således godt i samspil med BinaryOptionRobot. Bloombex Options er desuden kompatibelt med din smartphone, så du altid kan handle – uanset hvor du befinder dig. Alt i alt kan vi helt klart anbefale Bloombex Options, da de er en helt fantastisk mægler med mange års erfaring og samtidig tilbyder nogle af markedets bedste handelsforudsætninger inden for handel med binære optioner.

Besøg Bloombex Options Tradinplatform