Mæglere

Mæglere

Der findes utallige forskellige mæglere inden for køb af binære optioner. Det er derfor, at Tradingplatform giver dig et let-overskueligt overblik over de top 10 bedste binære options mæglere, som tilbyder de mest favorable investeringsvilkår.
Først og fremmest, anbefales det at du læser vores guide til køb af binære optioner, da denne giver dig al den viden, som er nødvendig, når du ønsker at investere i binære optioner. Vores guide til køb af binære optioner henvender sig både til nybegyndere såvel som mere erfarne investorer. Når du har tilegnet dig den fornødne viden, anbefales det at du tager et kig på nogle af de bedste binære options mæglere, som vi har samlet herunder. Vi har anmeldt hver mægler, som er listet herunder, og derefter rangeret dem ud fra nogle specifikke kriterier. Kriterier som bliver vægtet højt er; hvilke muligheder og features som de tilbyder, hvilke fordele og ulemper der er ved mægleren, hvordan de skiller sig ud, hvis de altså formår det, og hvilke konto- og bonusmuligheder der udbydes.

Vi har herunder rangeret de bedste binære options mæglere ud fra ovennævnte kriterier:

Mægler AnmeldelseAfkastprocentMinimumsindskudIndskudsbonusBesøg
BDSwiss tradingplatform89%€100Ingen bonus pga. lavt minimumsindskudbesøg mægler
TopOption tradingplatform85%100 (€, $, eller £)50 - 100%
Opteck tradingplatform85%€25025 - 100%

Opret dig hos flere mæglere

Det anbefales på det kraftigste at du opretter dig hos mere end én mægler, når du ønsker at investere i binære optioner og aktier. Denne anbefaling er begrundet ud fra femte lektion i vores aktieguide, som omhandler spredning af ens aktieinvesteringer. Det samme gør sig gældende for køb af binære optioner. Ved spredning af dine investeringer i både aktier og binære optioner til flere forskellige sektorer minimerer du risikoen for at miste al den investerede kapital. Lad os f.eks. antage at den generelle udvikling i bankindustrien er nedadgående, så påvirker dette ikke din samlede investeringsportefølje, hvis du har spredt dine investeringer. Rent metaforisk putter du altså ikke ”alle æg i én kurv”, hvorfor din samlede portefølje stadig kan udvikle sig positivt trods negative tendenser i enkelte sektorer eller industrier. Modsat aktiehandel er størrelsen af din planlagte investeringssum ikke afgørende for, hvor mange sektorer, industrier eller aktiver, som du ønsker at sprede dine investeringer udover, da der er tale om kortvarige investeringer. Læs mere om køb af binære optioner her

Sikkerhed når du handler

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker, når du skal investere, uanset om der er tale om investering i aktier eller binære optioner. Derfor har vi nøje gennemgået og efterprøvet de ovenstående anbefalede binære options mæglere, for at sikre den højest mulige kvalitet og pålidelighed. Mange af mæglerne er placeret i Cypern, hvorfor de er underlagt landets love for køb af binære optioner. Men der er ingen grund til bekymring herfor. Cypern er nemlig det første EU-land i Europa, som har klassificeret handel med binære optioner, og det er altså derfor, at der er mange af bedste binære options mæglere, som har hovedsæde her. De bliver reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), hvilket er en yderst troværdig statslig organisation. I Danmark anskues køb af binære optioner på samme niveau som generel investering i værdipapirer. Køb af binære optioner bliver beskattet via SKATs kursgevinstlov §29 stk. 1. Læs mere her

Investeringsrobotter: et godt alternativBinaryRobots - tradingplatform.dk

Flere af ovenstående mæglere tilbyder muligheden at gøre brug af en investeringsrobot. For at gøre det nemmere for dig har BinaryOptionRobot samlet en robot, som handler på vegne af dig hos de mæglere, som du finder attraktive. Herefter bedes du indtaste, hvilket beløb som du ønsker at den automatiserede investeringsrobot skal investere på vegne af dig. Derudover skal du vælge, hvor mange handler den skal foretage, over hvor lang en tidsperioden den skal investere, og til slut skal du indstille stop/loss-funktionen, så den ved inden for hvilket interval, som du ønsker at handle, så du ikke risikerer at miste al din investeringskapital. Du kan altså handle via denne robot uanset, hvor i verdenen du befinder dig.
Det er dog ikke udelukkende mekanik det hele, da der sidder professionelle investorer bag disse investeringsrobotter. Dine investeringer bliver altså varetaget af en erfaren, professionel investor, hvorfor dine chancer for at investere vellykket som nybegynder væsentligt forøges. Denne mæglere, som har mange års erfaring på investeringsmarkedet, handler ud fra nogle bestemte handelssignaler, som advarer investoren om kommende drastiske ændringer i markedet. Det er altså muligt for mægleren af investere ud fra en vis antagelse om, at markedet vil gå i en bestemt retning. Dette øger investorens muligheder for vellykkede investeringer væsentligt, da vedkommende formår at ”læse markedet” og vurdere dens bevægelser. En automatiserede investeringsrobot kan derfor varmt anbefales enten nybegyndere eller folk, som ikke mener, at de har den fornødne tid, som det kræver at nærstudere markedet. Hvis du ønsker at gøre dine egne overvejelser omkring markedets bevægelser anbefaler vi, at du læser vores nyheder. Her kan du få et grundigt overblik over, hvad der rører sig på markedet, og hvad det har af betydning for de involverede selskabers aktiekurser.