Brøndby IF tager føringen på aktiemarkedet

Brøndby - tradingplatform.dk

Brøndby IF tager føringen på aktiemarkedet

Brøndby IF fik taget godt hul på sæsonen i Alka Superligaen i gårsdagens kamp mod Esbjerg. Her vandt Brøndby IF en stensikker sejr på hele 4-0 over de forsvarsløse vestjyder. Det afspejler sig også i Brøndby IF’s aktiekurs, da her til formiddag stiger med svimlende 13,3 pct. til en kursværdi på 0,85 kr.

Brøndby IF tager dermed føringen i største procentvise stigning i dagens aktiemarked. Ser vi nærmere på de større danske aktier, er det værd at nævne større spillere som Danske Bank, Nordea og FLSmidth. FLSmidth fortsætter deres tidligere fremgang med en stigning på 1,1 pct. til en kursværdi på 268,50 kr. Senere på dagen præsenterer konkurrenten Sandvik nye regnskabstal, hvorfor der igen kan komme fokus på den danske cementkoncern. Mens FLSmidth stjæler størstedelen af dagens spotlight, så gør Danske Bank og Nordea sig også bemærkede med små stigninger på henholdsvis 1,0 pct. til Danske Bank og 1,1 pct. til Nordea. Endvidere er de to selskaber de næste i rækken i C20 Cap indekset til at præsentere regnskab. Derfor kan der komme endnu større fokus på disse, i løbet af onsdagen og torsdagen, hvor de to præsenterer anden kvartalsregnskaber.

Det danske C20 index ser ellers ikke ud til at lade sig påvirke af weekendens begivenheder i Tyrkiet, hvor 290 mennesker mistede livet, da dele af det tyrkiske militær forsøgte at vælte den siddende tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan. At aktiemarkederne ikke har ladet sig påvirke, bunder i, at Tyrkiet ses som et ”emerging market” i Europa og ikke som en etableret del af Europa. Det kan dog forventes, at vi vil opleve en mindre uro som følge af weekendens begivenheder. Derfor anbefales handel med kortvarige binære optioner.

For at vende tilbage til det danske C20 Cap index, så stiger dette med 0,2 pct. til 1013,04. Den udvikling sætter en stopper for tre dages tidligere fald, og det kan forventes, at den positive udvikling så småt fortsætter i løbet af dagen.

Aktieanbefalinger: På grund af usikkerhederne om kommende konsekvenser af weekendens stridigheder i Tyrkiet kan det klart anbefales, at investorer holder sig til køb og salg af binære optioner. Handel med binære optioner kan forløbe sig meget kortvarige, hvorfor både små såvel som store udsving i markedet kan være nyttige inden for denne handelskategori. Det kan du gøre her: køb binære optioner

Brøndby IF er bestemt en interessant aktie, da den netop har taget et større opsving i kursprisen. Om du er fan af fodboldholdet eller ej, skal ikke være afgørende i din investeringsbeslutning. Mange fodboldfans, som virkelig brænder for deres klub, køber aktier i samme. Det kan dog være farligt, især hvis klubben klarer sig dårligt. Det er dog ikke tilfældet med Brøndby IF. Klubben har fået en fremragende start på sæsonen. Vi anbefaler dig helt klart at se nærmere på Brøndby IF aktien. Du kan også se, hvordan andre Brøndby IF fans har valgt at investere, hvis du tilmelder dig eToro’s sociale netværks investeringsside. Her kan du direkte følge andre Brøndby fans eller bare sportsglade investorer. Du finder det sociale investeringsnetværk her: eToro