Danske virksomheder sælges som aldrig før

danske virksomheder - tradingplatform.dk

Danske virksomheder sælges som aldrig før

De danske virksomheder bliver solgt på stribe. Det er det bedste, som vi har set længe, fortæller Christian Lindholm, som er fungerende chef for Danske Banks corporate finance afdeling. Christian Lindholm fortæller endvidere, at netop nu er et fantastisk tidspunkt at investere på, da priserne bliver presset mere og mere op. Du skal dog stadig være påpasselig som investor, så du ikke ender med at købe katten i sækken.

Både Danske Bank og Nordea spår en lys fremtid for det danske virksomhedsmarkedet. Der er allerede oplevet et mindre rekordsalg af danske virksomheder i 2016 siden årtusindeskiftet. Ifølge Christian Lindholm ser vi den stigende virksomhedshandel på baggrund af en kombination af blandt andet større likvide midler blandt interesserede investorer, et positivt fremadgående børsmarked og bankernes villighed til at låne penge ud.

Den øgede aktivitet i markedet har samtidigt øget priserne for de danske virksomheder. Den tilnærmelsesvist ukendte virksomhed Ellab beliggende i Hillerød blev eksempelvist solgt for et svimlende beløb. Det forlyder, at den svenske kapitalfond IK Investment Partners, som står bag købet, betalte op mod en mia. kr. for den danske virksomhed. Med hensyn til mulige fremtidige virksomhedssalg kan betalingsgiganten Nets samt tyggegummiselskabet Fertin Pharma være i salgssøgelyset.

Aktieanbefaling: Som Christian Lindholm selv forklarer det, så er det netop nu økonomisk profitabelt at investere, hvorfor det klart kan anbefales at investere netop nu. Da priserne bliver presset op med hurtig kraft, anbefaler vi, at du foretager dine investeringer via kortvarige binære optioner. På denne måde slipper du for at have din investeringskapital fastlåst i virksomheder, hvor du ikke kan sælge dine aktier igen. Via handel med binære optioner kan du vælge en udløbstid helt ned mod få minutter, endda sekunder. Og da du samtidig ikke køber en ejendel i virksomheden, som du investerer i, så har du muligheden for lynhurtigt at købe og sælge binære optioner og dermed opnå den højest mulige profit på kortest tid. Vi har gjort det nemt for dig og samlet de bedste mæglere på ét sted, som du finder her: køb binære optioner