Advarsel: Den Danske Metode er svindel og humbug

Den Danske Metode - tradingplatform.dk

Advarsel: Den Danske Metode er svindel og humbug

Vi bringer hermed en advarsel om, at et fænomen kaldet Den Danske Metode er ren og skær svindel og humbug. Hjemmesiden, som står bag Den Danske Metode, lover dig en automatisk handelsservice og sikrer dig afkast på absurd høje niveauer. De lover blandt andet, at hvis du indbetaler i nærheden af 3.000 kr., så opnår du et dagligt afkast på op mod 8-10.000 kr. Hvis du indbetaler mere end det, så kan du opnå afkast på helt op mod 25.000 kr. Dette er dog fuldstændig urealistisk og et fupnummer af værste skuffe. Selskabet beholder nemlig de penge, du vælger at indsætte.

Den Danske Metode bygger på ’bliv hurtig rig’-konceptet, som sjældent er et holdbart koncept. Derudover fejler Den Danske Metode at forklare, hvordan de har tænkt sig at tjene de førnævnte svimlende summer penge til deres kunder. På hjemmesiden bliver du mødt af en 20 minutters lang video, hvor flere ”tidligere kunder” forklarer om deres erfaring med Den Danske Metode. Deltagerne i videoen skulle dog eftersigende være skuespillere, som er specielt ansat til at fremme fupnummerets ikkeeksisterende kvaliteter. Hjemmesiden er endvidere fyldt med stavefejl, oversættelsesfejl samt grammatiske fejl. Det er et klassisk tegn på, at hjemmesiden er udarbejdet via diverse digitale oversættelsesværktøj, såsom Google Translate eller lignende. Endvidere har bagmændene valgt et .COM domæne, da der findes visse fupmæssigt-relaterede problematikker med at vælge et dansk domæne. Det er blandt andet sværere at skjule bagmændenes identitet ved brug af et dansk domæne, da der er langt højere sikkerhed heromkring.

Det er ikke kun i Danmark, at du kan risikere at støde på fup sider – eller scam sider som de også kaldes. Den Danske Metode er blevet overført til flere forskellige sprog, såsom ”Den Svenska Metoden”, ”The Irish Method”, ”The Dutch Method”, osv.

Herunder ses en video af P3 værterne Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamura, der har tilmeldt sig Den Danske Metode.

Har du gjort dig nogle erfaringer med Den Danske Metode eller lignende sider, hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet under artiklen. Ønsker du at få et overblik over de mæglere af handel med binære optioner, som vi her på redaktionen anbefaler, kan du se de bedst anbefalede mæglere her. De mæglere, som vi anbefaler er 100% pålidelige, og du kan være sikker på, de behandler din investeringskapital på sikreste manér.