Genmab og FLSmidth aktier topper dansk C20 index

FLSmidth aktier - tradingplatform.dk

Genmab og FLSmidth aktier topper dansk C20 index

FLSmidth aktier er blandt de større danske aktier i det danske C20 index, som klarer sig rigtig godt indtil videre i dagens aktiehandel. Det sker efter den tidligere meget omtalte investeringsbank, Goldman Sach, giver FLSmidth både et kurs- og anbefalingsløft. Goldman Sachs ændrer deres tidligere anbefaling om ”sælg” til nuværende ”neutral”. Samtidig hæves kursanbefalingen med hele 60 kr. til en kursanbefaling på 250 kr. FLSmidth beviser dog sit værd samtidig med, at investorerne tror på aktien, hvilket får kursprisen til at ligge omtrent 20 kr. højere end Goldman Sachs kursanbefaling. Nuværende kurspris på FLSmidth ligger således på 270,80 kr. efter en mindre stigning på 1,2 pct. i løbet af tirsdagen.

En anden bemærkelsesværdig virksomhed i dagens aktiehandel er det dansk-amerikanske biotek firma, Genmab. Genmab har op til flere gange gjort sig ekstra bemærket på den danske aktiescene med større udsving i kursprisen samt slående nyheder, især omhandlende deres nyeste kræftmiddel, Darzalex. Du kan læse mere om Genmab og deres kræftmiddel Darzalex her.

Grunden til at Genmab atter en gang stjæler opmærksomheden, er, at der er nyt fra de amerikanske sundhedsmyndigheder. Det amerikanske FDA (Food and Drug Administration) har tildelt Darzalex særstatus, hvilket fremmer muligheden for endnu hurtigere godkendelse af kræftmidlet. Kræftmidlet har indtil videre været godkendt til behandling af knoglemarvspatienter, som har gennemgået op til tre behandlingsforløb, men biotek selskabet håber, at få nedbragt dette til bare et enkelt behandlingsforløb. Det er særdeles gode nyheder og forklarer samtidig, hvorfor vi ser Genmab i toppen af det danske aktiemarked, forklarer Ole Kjær Jensen, afdelingsdirektør i Sydbank.

Genmab aktier stiger med hele 5,6 pct. til en kursværdi på hele 1209 kr., hvilket sikrer aktien en klar førsteplads i dagens danske C20 Cap-indeks. Det er desuden hele 10 handelsdage siden, at Genmab aktier sidst kostede over 1200 kr. Der kan derfor snildt være tale om en stigende opadgående trend for Genmab aktier.

Aktieanbefalinger: For FLSmidth aktier gælder det, at kursprisen har været meget svingende den seneste tid. Det er derfor svært at tegne et bestemt billede over den specifikke trends, som gør sig gældende inden for FLSmidth aktier. Vi anbefaler derfor, at du foretager en mindre teknisk analyse af selskabet, før du begynder at handle FLSmidth aktier. Du kan læse mere om teknisk analyse her. Det kan derudover også anbefales, at du vælger at handle FLSmidth aktier via binære optioner i stedet. Her får du muligheden for at handle helt ned mod minutters varighed, hvorfor binære optioner er at foretrække med denne små ustabile aktie. Det gør du her: køb binære optioner

Genmab aktier er aktier, som vi tidligere har givet gode anbefalinger og det med god grund. Som det ses er Genmab aktier allerede steget en hel del den seneste tid, hvorfor vi fastholder vores anbefaling om, at du bør købe Genmab aktier. Du kan endvidere også spille på, at Genmab aktier vil klarer sig bedre end eksempelvis Novo Nordisk aktier, Mærsk aktier, Vestas aktier eller lignende, via Danmarks største aktiespil, BetOnFinance. Du finder aktiespillet BetOnFinance her.