Store danske aktier trækker fra i ellers negativt marked

store danske aktier - tradingplatform.dk

Store danske aktier trækker fra i ellers negativt marked

Det er de store danske aktier, som trækker fra i et ellers negativt præget marked i dagens aktieanbefalinger. De store futures på de europæiske markeder er faldet en smule, hvilket det danske marked – heriblandt det danske C20 index – formentlig bliver påvirket af. Både de asiatiske og de amerikanske aktiemarkeder har oplevet tilbagegang, hvilket sandsynligvis vil smitte af på de danske aktier.

Det danske elite indeks, C20 Cap, endte fredagens handel med en stigning på 0,5 pct. til 2023,30. Denne fremgang blev anført af det danske olie og transportkonglomerat Mærsk. Mærsk aktierne nød godt af de forløbende spekulationer om potentielle strategiændringer samt en stabil periode for oliepriserne. Priserne på den klassiske Brentolie falder her til morgen 1,6 pct. til en værdi af 50,05 dollar. Det er første gang i de forgangne syv handelsdage, at olien ikke stiger. På blot syv handelsdage er prisen gået fra 44 dollar til det nuværende niveau.

På Novo Nordisk fronten kan der i løbet af dagen ske ændringer i aktiekursen, da deres franske rival, Sanofi, melder om forsinkelser på deres nyeste pensystem, Iglarlixi. Sanofi oplever problemer med godkendelse hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder FDA (Food and Drugs Administration, red.). Iglarlixi er Sanofis svar på et diabetespræparat i form af en pen, som bruges til insulin indskud. FDA lover svar på godkendelsen senest november. Novo Nordisk aktier faldt fredag 0,3 pct. til en kursværdi på 308,70 kr.

Aktieanbefalinger: De svingende oliepriser kan sende Mærsk aktier ind i en svingende periode, hvorfor vi anbefaler, at du handler Mærsk aktier via binære optioner frem for igennem traditionelle aktier. Via handel med binære optioner kan du tjene penge, selvom udfaldet af udviklingen i aktieprisen falder. Du kan handle Mærsk aktier via binære optioner her: køb binære optioner

Det anbefales endvidere, at du også handler Novo Nordisk aktier gennem binære optioner, da udløbstiden for disse er særdeles kortere end via aktiehandel. Det samme gælder for Novo Nordisk aktier via binære optioner, at du kan tjene hurtige penge ved at investere i kortvarige optioner, som du forudser enten stiger eller sågar falder i aktiekursprisen.

Du kan handle alle de store danske aktier via det danske aktiespil BetOnFinance. BetOnFinance er Danmarks største aktiespil, hvor du kan handle med alle de største danske aktier. Du finder aktiespillet her: BetOnFinance