Vestas i medgang fra start på dagens aktiemarked

dagens aktiemarked - tradingplatform.dk

Vestas i medgang fra start på dagens aktiemarked

Vestas starter dagen godt ud på dagens aktiemarked, da de har fået løftet deres kursmål af HSBC-banken. Bank giganten hæver kursmålet fra 470 til 530, og det smitter godt af på Vestas aktien, som dermed placerer sig i toppen af det danske C20 index. Siden Vestas’ regnskabspræsentation af deres andet kvartals regnskab er Vestas aktier steget sammenlagt 13 pct. og ligger nu i en kursværdi på 550,50 kr. Regnskabet indeholdte blandt andet en opjustering af Vestas’ 2016-prognoser samt meldingen om et aktietilbagekøbsbetalingsprogram, som kommer til at forløbe sig op mod knap 3 mia. kr.

Vestas aktien stiger i dagens åbning i det danske C20 index med 0,9 pct. til den førnævnte kursværdi.

Aktieanbefaling: Grundet ovenstående informationer, har vi valgt at ændre vores anbefaling omkring Vestas aktier til ”hold” frem for ”køb”. Det gør vi, fordi at Vestas aktier er steget voldsomt meget den seneste tid og sandsynligheden for, at denne udvikling vender er større end sandsynligheden for, at den fortsætter, mener vi. På grund af dette anbefaler vi dig at handle Vestas aktier via binære optioner i stedet. På den måde undgår du, at optage ejerskab i Vestas, men i stedet investerer i udviklingen af Vestas aktier. Du kan handle Vestas aktier via binære optioner her: køb binære optioner

Det danske C20 index kommer fint fra start her til morgen med en mindre stigning på 0,4 pct. til indeks 1037,64. Det sker efter gårsdagens mindre positive lukning med et fald på 0,2 pct. Her til morgen ligger hele 16 af de 20 største danske aktier i det danske C20 index i plus. Du kan læse meget mere om de største danske aktier samt det danske C20 index her. Du kan samtidig også investere i det danske C20 index via blandt andet binære optioner. Her er en af investeringsmulighederne nemlig at eksempelvis sammenligne flere aktieindeks, heriblandt det danske C20 index. Vi har gjort det nemt for dig og samlet de bedste mæglere, som er vurderet ud fra nogle specifikke kriterier. Du finder de bedst anbefalede mæglere her.