Vestas og Genmab kontrollerer dagens C20 index

Vestas og Genmab - tradingplatform.dk

Vestas og Genmab kontrollerer dagens C20 index

Vestas og Genmab styrer det danske elite C20 index i hver sin retning i dagens aktiehandel. Vestas, som ellers havde udsigt til en positiv dag på aktiemarkedet, trækker ned i det danske C20 index. Vestas-aktien lukkede gårsdagens aktiehandel øverst i indekset grundet nyheden om, at den danske energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt netop er i Egypten for at give sit politiske besyv med, når en handelsaftale skal sikre den danske vindmøllegigant en gigantordre på 2,2 gigawatt (GW).

Ifølge Vestas selv kan en aftale ikke allerede underskrives, men der er fremskridt i dialogen mellem de forhandlende parter, oplyser Vestas’ pressechef Michael Zarin. Vestas-aktien falder som følge heraf med 1,1 pct. til en kursværdi på 559 kr. Alt imens ligger det danske C20 index på 1035,00.

Du kan læse meget mere om Vestas i vores nyhedssektion.

I den modsatte ende af det danske C20 index ligger Genmab og forsøger at trække indekset opad. Vi kunne tidligere her på redaktionen berette om, hvordan Genmab har været den mest afkastgivende aktie i det danske C20 index, hvorfor det helt klart anbefales at se nærmere på Genmab aktier. Læs mere om Genmab her. Bioselskabets topchef, Jan van de Winkel, fortæller i et eksklusivt interview med Børsen, om successen bag knoglekræftmidlet Darzalex. Darzalex har været Genmabs helt store succes inden for kurrerende midler, og har sikret dem pladsen som værende mest afkastgivende aktie i det danske C20 index.

Genmab-aktien er steget i løbet af dagens aktiehandel 1,5 pct. til en kursværdi på 1167 kr.

Aktieanbefalinger: Vi har tidligere anbefalet både Vestas og Genmab aktierne som værende købsanbefalelsesværdige, og det holder vi fast i, trods Vestas’ mindre modgang. Vestas aktier er nogle af de mest solide, troværdige aktier, som gennem tiden har givet investorer på alle niveauer fornuftige afkast. Samtidig er Genmab den mest afkastgivende aktie i år – altså indtil videre. Derfor fastholder vi også vores anbefaling af køb af Genmab aktier. Du kan foretage køb af aktier her: køb aktier

Hvis du ønsker at handle med andre store danske aktier fra det danske C20 index og samtidig blive en del af Danmarks største aktiespil, anbefaler vi dig aktiespillet BetOnFinance. Du finder mere information om BetOnFiance her.