OptionFair

OptionFairOptionFair - tradingplatform.dk

OptionFair er helt igennem en pålidelig, overskuelig og gennemført mægler af handel med binære optioner. De tilbyder en handelsplatform, som er enestående nem at bruge. Kombinationen af deres brugervenlighed med de utallige handelsmuligheder gør, at de er en klar anbefalelsesværdig handelsplatform af handel med binære optioner og forex (valuta).

OptionFair’s primære mål er at sikre deres kunder den bedste oplevelse, hvorfor de tilbyder formidable handelsvilkår, bonusser, yderst hjælpsom kundesupport, og meget mere. De tilbyder fremdeles også Fairsignals, som er en SMS-/e-mail-service, hvor du får tilsendt handelssignaler. Disse handelssignaler indikerer, hvilken retning markedet formentlig vil gå i. De kan også omhandle specifikke aktier og hvordan disse formentlig kommer til at forløbe inden for den nærmeste fremtid. Det er derfor et fantastisk handelsredskab. Du kan læse mere om handelssignaler her.

OptionFair stiller en af de højeste afkastprocenter til rådighed på hele markedet for mæglere af handel med binære optioner. Den forløber sig helt op mod 91%. Den afspejler altså, hvor stort et afkast du kan opnå via en investering hos dem. Du kan derfor indgå en handel, som giver dig et potentielt afkast på hele 91% højere end investeringens størrelse. Hvis du eksempelvis investerer $1.000 og afkastprocenten lyder på 91%, har du derfor mulighed for at opnå en gevinst på hele $1.910.

Handelsmuligheder

 • Du kan handle inden for fire kategorier; råvarer, valuta, aktieindeks og – manges foretrukne – aktier. Hos OptionFair har du mulighed for at handle med en masse forskellige værdipapirer inden for disse kategorier. Det giver dig mulighed for at finde lige præcis det værdipapir, du gerne vil investere i.
 • De tilbyder en afkastprocent på: 91%
 • OptionFair tilbyder; High/Low Options, Short Term Options, One Touch, Boundary Options, osv. En anden fordel hos OptionFair er, at, når du opretter en handel, kan se tidligere investorers foretrukne valg af udfald for det specifikke aktiv. Du kan derfor foretage dit investeringsvalg ud fra, hvad andre også har gjort. Du kan selvfølgelig også vælge at gå imod strømmen og dermed have muligheden for at tjene endnu flere penge.

Oprettelse og bonus

Du kan hos OptionFair opnå en bonus helt op til 100%. Det kan være en stor fordel, da et større opstartsbeløb selvfølgelig giver dig større økonomisk råderum til dine investeringer. OptionFair er en af de mæglere af handel med binære optioner, som har skræddersyet forskellige konti, som passer til ethvert behov. De tilbyder:

 • The standard account, som kræver et minimumindskud på $250, hvor du bliver belønnet med en 30% indskudsbonus. Derudover bliver du tildelt forskellige fordele, såsom at modtage nogle introducerende undervisningstimer til den finansielle sektor.
 • The silver account, hvilken kræver en minimumindsætning på $500. Her får du til gengæld også en bonus på hele 60%. Foruden ovenstående fordele får du også et månedligt undervisningsforløb med en ekspert inden for investering – specielt inden for investering i binære optioner. Du får derudover også to live SMS’er tilsendt med diverse markedsnyheder.
 • The gold account er den tredje højeste fordelskonti, du kan få. Den kræver et indskud på hele $2.000, men til gengæld får du også en masse fordele. Foruden ovenstående fordele får du bonusser, som forløber sig op mod de 80%. Du får endvidere også 2% ekstra profit oven i dine gevinster, flere undervisningstimer hos professionelle investorer, flere live SMS’er, med mere.
 • The Platinum account er den næst ypperligste konto, du kan få hos OptionFair. For at opnå en sådan konto skal du gøre et førstegangs indsætning på $15.000. Du skal derfor have en rimelig størrelse investeringskapital til rådighed, hvis du ønsker at oprette en Platinum account. Men, det kan også betale sig, da kontoen kommer med et væld af fordele. Du får ikke mindst alle de fordele, som er gældende i de førnævnte konti, men du får også en 100% indsætningsbonus, hvilket vil sige, at du får yderligere $15.000 til rådighed, når du opretter en Platinum account. Du får også op mod 4% mere i profit på alle dine gevinster, hvilket kan blive til mange tusinde kroner.
 • VIP account er den mest fordelagtige konto, du kan få hos OptionFair. Det er en helt speciel konto, som kræver meget, men giver endnu flere fordele. Jo højere et førstegangs indskud du gør dig, desto flere fordele får du altså. Minimumskravet for den adgangsgivende indsætning til VIP account’en er på $50.000. Foruden førnævnte fordele får du ubegrænset adgang til undervisningsmateriale fra de bedste investorer på markedet. Derudover får du også så mange SMS’er tilsendt, som du ønsker.

Minimumindskud: $250

Udløbstider

Udløbstider for binære optioner er noget, der karakteriserer dem som kortvarige investeringer. Udløbstiderne forløber sig ofte derfor helt ned mod sekunder. Dette er OptionFair heller ikke bleg for at tilbyde. De tilbyder udløbstider på binære optioner til laveste udløbstid på 30 sekunder. De tilbyder fremdeles også længerevarende udløbstider på op til månedsbasis.

 • Laveste handelstid: 30 sekunder
 • Længerevarende investeringer på: månedsbasis

Handelsbeløb

Det minimale handelsbeløb hos OptionFair er på $10. Grundet et så lavt handelsbeløb kan alle investorer være med. Selv folk, som ikke ønsker at investere hele deres formue i enkelte aktiver, men derimod ønsker at sprede deres investeringer mere ud. Du kan læse mere om risiko- og investeringsspredning i vores aktieguide. Samtidig er der også rig mulighed for at foretage enormt store investeringer med det maksimale investeringsbeløb værende helt op til $15.000.

 • Minimum investeringsbeløbet er på: $10
 • Det maksimale investeringsbeløb er: $15.000

Udbetalinger

Der findes inden administrations- eller udbetalingsgebyrer hos OptionFair. Dette er en klar fordel, da du får udbetalt samtlige af dine penge, hvis du – mod alt forventning – skulle fortryde dit valg af mægler. Udbetalingstiden lægger på 1-2 bank dage.

Betalingsmetoder

OptionFair tilbyder traditionelle indbetalingsmuligheder via blandt andet Money Gram, Western Union eller elektroniske overførsler via Neteller, CashU og Web Money. Derudover kan du betale med klassiske bank overførsler, wire overførsler eller via kreditkort, såsom Visa og MasterCard.

Sprog og kundeservice

OptionFair’s fremragende kundeservice center sidder klar alle døgnets timer til at rådgive og vejlede dig til afvikling af eventuelle problemer.

Licens

OptionFair er beliggende i Cypern, hvorfor de er underlagt cypernske regulationer (CySEC). Du kan derfor trygt stole på denne mægler af handel med binære optioner.

Konklusion

OptionFair er uden tvivl en af de mest begyndervenlige handelsplatforme inden for handel med binære optioner, som vi længe har anmeldt. De tilbyder sågar funktioner, der gør det endnu lettere for nybegyndere at investere – se ovenstående anmeldelse. Dertil tilbyder de et væld af fordele for alle deres kunder, uanset størrelsen på dit indskud eller din investeringskapital. Hos OptionFair er der plads til alle investorer, lige fra erfarne, nærmest professionelle daytradere til helt nystartede investorer.

besøg tradingplatform