Prestige Options

Prestige Options

Prestige Options - tradingplatform.dkPrestige Options er, som navnet også antyder, en mægler i den luksuriøse ende af skalaen for handel med binære optioner. De bestræber sig på at være en luksuriøs mægler, men samtidig er der plads til alle. Deres vision er, at alle skal føle sig som stjerner hos dem. Du er derfor altid en VIP hos Prestige Option, hvilket er en følelse, du ikke får hos mange andre mæglere. Her skal du som oftest betale svimlende høje indbetalingssummer for overhovedet at blive betragtet som en VIP.

Mægleren er forholdsvist ny, da de blev etableret i 2015. De hører under virksomheden Leadcapital Markets Ltd, som har hovedsæde i Cypern. De er derfor underlagt diverse licenser, blandt andet CySEX, FCA, ESMA, MfiD, med flere. Sikkerheden er derfor i højsæde hos denne mægler af binære optioner.

Specielt for Prestige Options er, at de tilbyder forskellige bonusordninger. Den første i rækken er en ’pending bonus’, hvor du kan opnå en bonus ved at nå en målsat størrelse på din investeringskapital. Det vil sige, hvis du eksempelvis opnår en investeringssum på 10.000 kr., så belønnes du med en bonus hertil. Denne bonus kan frit bruges på andre investeringer, så potentialet for et højere afkast forøges. Den næste form for bonus er en ’profit bonus’, som udløses ved at du opnår en bestemt størrelse gevinst. Størrelsen på profit bonussen samt kravet for størrelsen på den udløsende gevinst oplyses af Prestige Options selv. Udover disse to bonusser, kan du opnå en ’henvisningsbonus’, såfremt du henviser en ven. Denne bonus kan forløbe sig helt op mod €200 – hver gang du henviser en ven. Derudover modtager din ven også en bonus på €50, når vedkommende opretter sig som investor.

Handelsmuligheder

 • Prestige Options tilbyder en bred vifte af forskellige handelsmuligheder. Disse inkluderer blandt andet de klassiske kategorier, som er; råvarer, valuta, aktieindekser og aktier. De tilbyder i nærheden af 80 forskellige værdipapirer, som du kan handle med.
 • De tilbyder en afkastprocent på: 80%
 • Du kan desuden oprette handler med binære optioner inden for de klassiske handelsmuligheder som; High/Low Options, Range Options, Touch Options, No Touch Options, etc.

Oprettelse og bonus

Selvom alle bliver behandlet på bedste vis hos Prestige Options, tilbyder de forskellige konti, alt afhængigt af hvor stort et indskud du gør dig. Minimumindskuddet, som giver dig ejerskab over en bronze konto, giver dig en beskeden bonus på 25%. Hvis du derimod foretager et indskud på op mod €5.000, bliver du belønnet med en silver konto, hvor du får 50% bonus plus flere forskellige fordele. Derudover kan du opnå en gold konto med et indskud på €10.000, en titanium konto med et indskud på €25.000 eller en VIP konto med et indskud op mod €50.000. Den ypperligste form for konti er en platin konto, hvor der kræves en adgangsgivende invitation for at være med. Med andre ord, er der rig mulighed for oprettelse af forskellige konti hos denne udbyder af handel med binære optioner.

 • Minimumindskud: $500

Udløbstider

Prestige Option tilbyder udløbstider helt ned til 60 sekunder. Det er ikke unormalt for udbydere af handel med binære optioner at tilbyde så lave udløbstider. Handel med binære optioner forløber sig ofte ned mod få minutter, da det er her, mange henter de store gevinster. Derfor er Prestige Options også en oplagt mægler til de, som ønsker høje afkast.

 • Laveste handelstid: 60 sekunder
 • Længerevarende investeringer på: op mod 6 måneder

Handelsbeløb

Det minimale handelsbeløb hos Prestige Options er på $10.

 • Minimum investeringsbeløbet er på: $10

Udbetalinger

Prestige Options udbetalinger forløber sig forholdsvist langsomt – hvert fald sammenligning med andre i branchen. Det tager i omegnen af 3-5 dage, før du kan se pengene igen i din egen bank.

Betalingsmetoder

Prestige Options accepterer mange forskellige indbetalingsformer. Et udvalg af disse ses herunder:

 • Visa & MasterCard
 • CashU
 • WebMoney
 • Skrill
 • Wire Transfer
 • Neteller

Sprog og kundeservice

Prestige Options tilbyder kundesupport mandag-fredag. Du kan kontakte dem via telefon, mail eller live-chat. Deres kundesupport er ikke mindst yderst venlige, men også vældig hjælpsomme. Intet problem er for småt til ikke at blive behandlet. Det er blandt andet også derfor, at man føler sig som en VIP hos Prestige Options.

Konklusion

Prestige Options er en hel klart anbefalelsesværdig mægler af handel med binære optioner. Hos Prestige Options får du den bedste velkomst og bliver generelt behandlet som en stjerne. Det er også derfor, at deres handelsplatform bærer præg af en luksuriøs, men brugervenlig interface. Hos Prestige Options er alle investorer VIP’s, hvorfor de bliver behandlet herefter. Deres eminente kundeservice er helt i top, sikkerheden er helt i top, der er faktisk ikke noget at beklage sig over. Derfor får Prestige Options vores varmeste anbefalinger, som en godkendt mægler inden for handel med binære optioner.

besøg tradingplatform