StockPair

StockPairStockPair Tradingplatform

StockPair var de allerførste udbydere af handel med binære optioner. De eraltså grundlæggerne inden for handelsplatforme, som tilbyder handel med binære optioner, hvorfor de også er en af de ledende mæglere inden for dette felt. De vandt ydermere prisen for ”Årets Platform 2014” af dailyforex.com, hvorfor denne er meget anbefalelsesværdig.
De tilbyder at stille økonomisk sikkerhed for deres brugere, ved at forsikre op til €20.000 af brugerens penge.
StockPair har desuden ovenstående specialiseret sig inden for handel med binære optioner via Pair Options, hvor investor ”parrer” eller sammenholder udviklingen i to aktiver med hinanden. Ved denne handelsmetode inden for investeringer i binære optioner kan investor opnå et afkast på op mod 350%, som tiltaler mange erfarne investorer, da de oplever store økonomiske udbetalinger ved hjælp af denne funktion.

Handelsmuligheder

 • StockPair har over 150 aktiver inden for fire kategorier: aktier, råvarer, indeks, og valutaer.
 • De har en afkastprocent på: 85%
 • Som navnet hentyder så er StockPairs spidskompetence handler af binære optioner inden for det som kaldes Pair Options. Her sammenholder man udviklingen mellem kursprisen på to aktiver. Hvis man fx forudser at Apple klarer sig bedre end Coca Cola i den kommende måned, så sætter man et beløb herpå. Hvis udviklingen i Apples kurspris er bedre end i udviklingen i Coca Colas, så er investeringen in the money, hvilket betyder at den er vellykket. Læs mere om de forskellige begreber og termer inden for investering i binære optioner og aktiehandel her.
 • Foruden Pair Options, så tilbyder StockPair også handler af binære optioner inden for:
  • High/Low Options
  • 60seconds
  • Long Term Options
  • One Touch Options
   • Hos StockPair kan du opnå et procentvist afkast på op til 350% med One Touch Options
  • KIKO Options
   • Her vælger investor et vist prisinterval for et givent aktiv. Man vælger herefter om man forudser kursprisen på aktivet til at ramme den øverste del af intervallet, hvilket kaldes et Knock-In, eller modsat at kursprisen rammer den nederste del af intervallet, hvilket kaldes Knock-Out. Du kan altså tjene penge på både et Knock-In eller Knock-Out

Oprettelse og bonus

Når du opretter dig hos StockPair får du desuden mulighed for at oprette en demokonto ved et indskud på €500. Hermed kan du forsøge dig med brugen af deres handelsplatform, og lave risikofrie investeringer i binære optioner med fiktive penge. Personalet hos StockPair er mere end villige til at rådgive dig om oprettelsen af en konto af den ene eller den anden art.

 • Minimumindskud: $200
 • Indskudsbonus: varierer fra 25-100%

Udløbstider

Hos StockPair kan du handle binære optioner fra helt ned til 60 sekunder op til 150 dage. Tidlig lukning er mulig at anvende for at ændre optionens løbetid.

 • Laveste handelstid for binære optioner: 60 sekunder
 • Længerevarende investeringer i binære optioner på op til: 150 dage

Handelsbeløb

Det laveste handelsbeløb for binære optioner hos StockPair ligger på €20, hvilket er i den høje ende sammenlignet med de resterende udbydere af handel med binære optioner. Dog ligger det maksimale handelsbeløb af binære optioner på €6.000, hvilket er noget højere end standarden. StockPair er dermed en effektiv handelsplatform for investorer, som ønsker at lave handler med binære optioner af en større kaliber.

 • Minimum investeringsbeløbet for binære optioner er på: $20
 • Mens maksimumbeløbet for en investering i binære optioner er: $6.000

VIP-program

StockPair tilbyder forskellige grader af VIP konti:

 1. Sølv-konto (indsæt €1.000): modtag et ugentligt trading-tip, træning i strategier, trade control og 0,5% i cash back.
 2. Guld-konto (indsæt €5.000): modtag yderligere hjælp fra professionelle optionsinvestorer, hjælp fra handelsindikationer og 1% cash back.
 3. Platin-konto (indsæt €20.000): foruden fordelene ved en guld-konto modtager du 2% i cash back op til €150.000 om måneden, og mange andre fordele.
 4. VIP-konto (indsæt €50.000): du modtager alle ovenstående fordele samt cash back på 3% på op til €500.000 og muligheden for at handle for €6.000 pr. handel.

Trade control betyder at du kan vælge at systemet automatisk skal sælge dine optioner for dig, når de når det niveau, som du har besluttet.

Cash back er gratis penge du modtager fra StockPair, når du har omsat for et givent beløb, uanset om dine handler i binære optioner har været vellykket eller ej.

StockPair udbetalinger

Udbetalingerne hos StockPair er, ligesom hos mange andre mæglere, på ned mod få dage. StockPair bestræber sig på at udbetale dine penge inden for 1-2 hverdage, hvilket må siges at være særdeles acceptabelt.

Gebyrer

Brugere med en sølv-konto skal betale et gebyr på €25 pr. udbetaling, mens resterende konti slipper for dette.

Betalingsmetoder

Følgende betalingsmetoder bliver godkendt af StockPair:

 • Visa
 • MasterCard
 • Bank Wire
 • Skrill Moneybookers
 • Visa Electron

Sprog og kundeservice

StockPairs kundesupport er understøttet flere sprog, bl.a. engelsk, fransk, tysk, spansk, arabisk, m.fl. De tilbyder kundesupport via telefon og e-mail. Dansksproget kundesupporten er desværre ikke muligt.

Licens

StockPair er Cypern-baserede, så de er underlagt reglerne herfor.

Konklusion

StockPair er grundlæggeren af handel med binære optioner, hvilket snildt kan mærkes, når du benytter deres handelsplatform. De har specialiseret sig i for køb af binære optioner inden for Pair Option-funktionen, hvor du sammenholder udviklingen i to aktiver med hinanden. StockPair er desuden en meget brugervenlig og sikker platform at benytte sig af, da de tilbyder professionel hjælp og stiller økonomisk sikkerhed for op mod €20.000.